Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6
Example Frame

Éld át a bezártságot Budapest után Győr belvárosában is, a Petőfi hídtól nem messze lévő sötét pincénk egyik helyiségében!


Társaiddal merészkedj le a PÁNiQ-SZOBA 20cm-es, tömör betonfalai mögé és találjátok meg közösen a kiutat! Vigyázzatok, csupán 60 percetek van a kijutásra, különben a „mérgező gáz” teljes egészében beáramlik a szobába és eléri a halálos szintet!


A kijutáshoz az intelligenciátokra és csapatmunkára lesz szükség, ugyanis a helyiség minden sarka, minden tárgya egy "kulcs", mely közelebb visz titeket a szabadsághoz. Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, fejtörőkön, ördöglakatokon keresztül visz az út kifelé.


A visszaszámláló órán folyamatosan látjátok, mennyi időtök van még hátra.


Győrben egyelőre 1 pályára jöhettek, mégpedig a parányit módosított „Fűrész” pályánkra! A foglalási rendszerben tudtok időpontot foglalni.
 
Gyenge idegzetűeknek nem kell tartaniuk hirtelen, váratlan ijesztgetésektől. A magas adrenalin szintet itt az idő rohamos csökkenése, ezzel együtt a rejtvények és rejtélyek szükséges megoldása váltja ki. Ha megtaláljátok az utolsó kulcsot, ami a kijáratot nyitja, megmenekültetek!


Az összehangoltság elengedhetetlen, így egyszerre 2-5 fős csapatok nézhetnek szembe az örök bezártság veszélyével, 10 méterrel a föld alatt!


Ismerd meg a klasszikus és népszerű "room escape" játékot, és éld át az élményt többszörösen, ÉLŐBEN!

 

Ha egy felejthetetlen és új élményre vágysz 60 percben, és persze van hozzá merszed, foglalj időpontot a PÁNiQ-SZOBÁBA!

Bármilyen kérdés, információ esetén keressetek minket elérhetőségeink akármelyikén!

Kaland, csapatépítés, élmény, "némi'" feszültség és egy kis misztikum - ez a:


 

 

Copyright© 2012-2013